Loimaalaiset Mika ja Tytti Vienonen avasivat viime viikolla uuden FiilisMarket –tavaratalon Humppilaan. Yrittäjäpariskunta on pyörittänyt samassa kiinteistössä tavarataloa aiemminkin.

– Tulimme kauppiaiksi Humppilaan jo vuonna 1994. Tässä kyseisessä liiketilassa toimimme Humppilan Suoramyynnin yrittäjinä vuosina 2004-2010. 20-vuotista kauppiasuraa Humppilassa tullaan juhlimaan lähiaikoina, Mika Vienonen kertoo.

Julkaistu: 31.10.2014 13:20
Multiple images
0 comments

Kuppikakkujen ja macaronsien jälkeen kotileipurit ovat ihastuneet kakkutikkareihin. Tikuissa töröttävät suupalat ovat veikeännäköisiä ja helppoja valmistaa.

Mercedeksen E-sarjan Natural Gas Drivessä on bensatankki ja kaasusäiliö. Kaasua mahtuu mukaan 19,5 kiloa ja sillä ajaa parhaimmillaan yli 440 kilometriä EU-keskikulutuksen mukaan. Bensasäiliö koeajoautossa oli lisävarusteinen 80-litrainen, sillä ajaa lisäksi jopa 1300 kilometriä.

Tammelalaiset Lepän ja Oksasen lapset ovat kaikki jo kokeneita karting-kuljettajia. Lauri Leppä ajoi Raket yleisessä luokassa ja Rotax minimaxissa. Hän siirtyy nyt Rotax Junior Max -luokkaan.

Viimeisimmät jutut