Koulutusalavastaava Tarja Moisio-Rannikko toteaa, että ennestään Lounais-Suomen ammattiopistossa Loimaalla on ollut sisustusalan artesaanikoulutusta, jossa keskitytään tekstiileihin.

–  Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto sen sijaan on meillä ensimmäistä kertaa ohjelmassa. Koulutuksessa mennään vähän tekstiilejä järeämpiin materiaaleihin ja töihin kuten tapetointiin, maalaukseen ja kaakelointiin, Moisio-Rannikko kertoo.

Takavuosina joku olisi varmaan epäillyt toimittajalla mielenterveysongelmia, jos olisi kertonut sporttisesta dieselautosta. No ajat ja moottorit ovat muuttuneet.

Paikalliset uutiset

FoSUA järjesti viime lauantaina autosuunnistuksen kansallisen kilpailun nimeltään Rapakeli-AS. Nimi ei nyt ollut enne, sillä keli oli todella kesäinen, lämmin ja kaunis.

Urjalan vahvinta miestä etsitään nyt toista kertaa perättäin Valajärven Voima ry:n toimesta. Kilpailu syntyi vuosi sitten Teemu Tulosen ja Jussi Paasisalon ideoinnin pohjalta.

Nyt pitää tunnustaa: Moottoritoimittaja ei ollut tehnyt pohjatöitä riittävän tarkasti, kun Toyota esitteli uuden turbotekniikkaan perustuvan pienen 1,2-litraisensa.

Viimeisimmät jutut