Tammelassa on valittu edustajat lasten parlamentin uudelle toimintakaudelle.

– Toiminnasta on saanut paljon kokemusta kokouksista ja harjoitusta puheenjohtajana toimimiselle. Puheiden pitäminen on minulle luontaista, eikä se jännitä. Johdan puhetta myös oman kouluni oppilaskunnassa, ensimmäisen toimintakauden puheenjohtajana toiminut Onni Lintukorpi kertoo.

Riihivalkamassa kuudetta luokkaa käyvä Onni aikoo lähteä mukaan nuorisovaltuustoon heti, kun ikää on tarpeeksi.

Julkaistu: 30.09.2015 09:45
Multiple images
0 comments

Forssalaiset Ilona ja Heikki Pirinen viettivät perinteistä Kreetan lomaansa huhtikuun loppupuolella Paleohoran kylässä. Ilona on reissaillut Kreetalla jo 25 vuoden ajan, yhdessä pariskunta on kiertänyt Kreetaa kymmenen vuoden ajan.

Kun Suomen elokuvasäätiö peräänkuulutti uusia lähestymistapoja filmien esittämiseen, Forssan Mykkäelokuvayhdistys päätti hakea rahoitusta kahteen kohteeseen, mykkäelokuvakiertueeseen ja pop up --filmifestivaaliin.

Paikalliset uutiset

Muuramessa sisustustoimistoa pitävä Marika Kurki osti viime vuonna veljensä Mauri Nurmen ja Mellilän Lounaspaikka ja Pitopalvelua pyörittävän äitinsä Hilkka Palomäen kanssa Mel

Alkuun voi sanoa, ettei Tucson onneksi poukkoile jousitukseltaan samaan malliin kuin valmistajansa nimitysohjelma! Tucson käyttäytyy oikein mallikkaasti alustansa suhteen.

Alastarolaisilla Taina ja Anni Järrillä on yhteensä kymmenen koiraa. Äiti on erikoistunut arkoihin koiriin, ja laumassa onkin Romaniasta ja Espanjasta tulleita rescue-koiria.

Qashqain hinnaston halvin on Visia 1,2-litraisella nelisylinterisellä turbobensamoottorilla. Tehoa on otettu 115 hevosvoimaa ja vääntöä 190 Newtonia.

Viimeisimmät jutut