Kun kevätlukukausi käynnistyi Koijärven uudessa, ekologisessa koulussa, yhdeksänvuotiaalle Rebekalle ei tahtonut edellisenä iltana uni tulla silmään.

– On niin hauskaa olla uudessa koulussa. Nyt meillä on oma hieno ruokala, ja oma luokkakin on muuttunut valtavasti. Toivoisin, että pääsisin kesäisin pelaamaan pesäpalloa koulun pihalla, kolmatta kouluvuottaan käyvä Rebekka unelmoi.

RockMama RockaBellas -ryhmä alkoi muotoutua viime kesänä, kun Kati Kaartista pyydettiin järjestämään pin-up-kilpailu harrasteajoneuvonäyttely HeMa Show:n yhteydessä Loimaalla.

Asko Okker palasi töihin tuttuun liiketilaan, kun hän aloitti vuoden alusta Jokioisten Torikirppiksen uutena yrittäjänä. 1980-luvun loppupuolella Okker toimi samassa kiinteistössä Vessentorin kauppiaana.

Vilkutellaanko sinulle valoja? Onko valoteho heikentynyt? Kävele autosi ympäri valojen ollessa päällä, ja tarkista, palavatko kaikki valot.

Classic-nimen saanut Volvon malli on yleensä tosiaan kohta poistumassa valmistusohjelmasta. Volvolla siihen saattaa kyllä mennä yli vuosikin, joskus enemmänkin.

Viimeisimmät jutut