Talitiaisen ti-ti-tyy on yksi tunnetuimmista linnun äänistä. Se on tuttu niin lauluista kuin koulun oppikirjoista. Vuosikymmeniä sitten havaittu talitiaisen laulun lyhentyminen ja muuttuminen on yhä yleistynyt ja tehnyt laulun perinteisestä muodosta jopa muita harvinaisemman.

Ypäjäläinen Matti Honkonen toteaa elämänsä hienoimmaksi kokemukseksi vuoden 2010 kuninkuusravit Oulussa, missä Matti ohjasti persoonallisen oriinsa Kokevan kokonaiskilpailun yhdeksänneksi. Kahdeksantoistavuotias Kokeva viettää nykyisin ansaittuja eläkepäiviä.

Holjanteri Erkki Tervomaa muistelee, että se taisi olla Markku Viljaranta, jonka kautta Holjien seremoniamestariksi löytyi valkeakoskelainen Risto Rautsi Rautiainen.

Seutu-Sanomien lukija ja intohimoinen valokuvauksen harrastaja Ari Reinikainen lähetti toimitukseen tukun upeita talvikuvia.

Taannoin Toyota Avensiksessa uudistui keula. Nyt laskettiin myyntiin lähes täydellisesti varusteltu Active Edition, hinnassa varusteet eivät näy. Ostaja saa siis täyden paketin tarjoushintaan.

Viimeisimmät jutut