JUTUT Ypäjä

Annantien liikekeskus otettu hyvin vastaan – ”Joka viikko näen myös uusia naamoja”

Viime keväänä Ypäjällä aloittanut Annantien liikekeskus on saanut hyvän vastaanoton. Päävuokralaisena oleva Ann-Marie Österback järjestää tiloissa säännöllisesti myös tapahtumia ihmisten iloksi.
Monitoimitila on vuokrattavissa mm. kokouksia ja juhlia varten.

Laatu Anskun yrittäjä Ann-Marie Österback ehti pitää toimitilaa hetken Loimaalla, kunnes avasi Annantien liikekeskuksen kotikunnassaan Ypäjällä.

– Kaipasin isompaa tilaa ja yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa. Annantien kiinteistössä aloitin viime maaliskuussa ja sain heti muutamassa viikossa vuokralaisia, Österback kertoo.

Tällä hetkellä tiloissa toimivat myös nettisivuja tuottava ja kotimaisia pesuaineita myyvä KR-Viestintä, Sadun Fysioterapia ja Liikuntapalvelut sekä kissojen, koirien ja muiden eläinkavereiden ruokaa myyvä Lehtisen Lemmikit.

– Olen halunnut tarjota yrittäjille matalan kynnyksen, ja homma toimii siten, että oman yritykseni puitteissa huolehdin myös heidän tuotteittensa myynnistä.

Laatu Anskun toimialaan kuuluvat funktionaalisesta lämpöä heijastavasta kankaasta valmistetut Back on Track -tuotteet, jotka kiihdyttävät verenkiertoa, laukaisevat jännittyneitä lihaksia ja parantavat suorituskykyä.

– Monen ypäjäläisen iloksi sain Annantielle myös asiamiespostin. Tilannehan oli jonkin aikaa Ypäjällä sellainen, ettei postipalveluja ollut ollenkaan.

Tilaa juhliin

Annantien liikekeskuksessa on myös monitoimitila, joka on vuokrattavissa kokouksia, koulutustilaisuuksia ja juhlia varten.

– Kaikki tarvittavat laitteet löytyvät. Olen tehnyt sopimuksen pitopalvelun kanssa, mutta halutessaan ryhmät voivat toki tuoda omatkin ruoat ja juomat mukanaan. Jonkin verran varauksia on jo ollut, mutta enemmänkin mahtuisi kalenteriin. Yhtä lailla täällä voisi järjestää vaikkapa jumppaa, zumbaa tai tanssikurssia, Ann-Marie Österback pohtii.

Österback kertoo liikekeskuksen saaneen hyvän vastaanoton.

– Joka viikko näen myös uusia naamoja. Myös kesäasukkaat ovat ottaneet liikekeskuksen hyvin vastaan.

Tilat alkavat vuokralaisten osalta olla jo hyvin varattuja, mutta pienillä järjestelyillä lisääkin mahtuisi.

– Harjoitan mieheni kanssa jossakin määrin hevosten maahantuontia ja myyntiä, joten olen ajatellut, että myisinkö itse täällä myös hevostarvikkeita vai haluaisiko joku hevostarvikekauppias täältä tukikohdan itselleen.

Markkinahumua

Ann-Marie Österback järjestää mielellään tapahtumia. Seuraavaksi on luvassa markkinat.

– Ohjelmaa on kaikenikäisille. Veikko Niemisen orkesteri tulee soittamaan iskelmämusiikkia ja yhteislauluakin järjestämme, sillä sitä on paljon toivottu. Kanta-Hämeen pelastuslaitos esittelee kalustoaan, lapsille on piirustuskilpailu ja itse tehtyjen kesäkassienkin paremmuudesta kisaillaan. Torimyyjiäkin on tulossa, ja tarjoan kahdellesadalle ensimmäiselle vieraalle grillimakkarat, Österback kertoo.

Markkinat Annantien liikekeskuksessa 18.–19.8. la ja su klo 10–15.

Kaupallinen yhteistyö

Luetuimmat