JUTUT Loimaa

Enkelit toimivat Jennyn työkavereina

Jenny Knuutila auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi, kuuntelemaan itseään ja pääsemään kiinni olennaisiin kysymyksiin.
Jenny Knuutilan työvälineisiin kuuluvat mm. erilaiset kivet ja öljyt.

Loimaalainen Jenny Knuutila aloitti yritystoiminnan virallisesti kesäkuun alussa.

– Olen toiminut energiahoitajana harrastuspohjalta jo muutaman vuoden. Teen edelleen lähihoitajan työtäni pääsääntöisesti yövuoroina. Vapaapäivinä otan asiakkaita vastaan Energiahoitola Jadessa, joka toimii kotini yhteydessä, Knuutila kertoo.

Knuutila on miettinyt monelta kantilta, miten oikeasti voisi auttaa ihmisiä.

– Tämän päivän ihmiset ovat niin kiinni yhteiskunnan imussa, että paha olo kumpuaa heistä. Se vaikuttaa myös ympärillä oleviin ihmisiin. Energiahoidossa pääsee kiinni oikeisiin kysymyksiin, miettimään sitä, mitä elämässä on, mistä kannattaa pitää kiinni ja mitä kehittää. Olennaista on läsnäolo itsensä kanssa ja pysähtyminen.

Pois epätasapainosta

Jenny Knuutila toteaa, että ihmisen kehoon tarttuu elämän aikana energioita muista olennoista.

– Ne vaikuttavat meihin samaten kuin koetut traumat ja lapsuudessa tapahtuneet asiat. Emme aina kykene reagoimaan kehomme antamiin viesteihin, ja siten kehomme joutuu epätasapainoon, Knuutila pohtii.

Seurauksena on väsymystä, kipuja, ahdistusta, saamattomuutta, mutta myös erilaisia sairauksia.

– Energiahoidossa hoitaja kanavoi asiakkaalleen energiaa mm. käsien välityksellä. Hoidon aikana aktivoidaan energiakeskukset ja energiasyöpöt tai epätasapainot virratetaan pois kehosta. Lopuksi energiakeskukset tasapainotetaan ja suojataan.

Knuutila kertoo, että energiaa voi välittää myös kaukohoitona.

– Silloin asiakkaan ei tarvitse olla fyysisesti läsnä, vaan lähden itsekseni matkalle ihmisen elämään.

Knuutila sanoo olevansa luonnonlapsi.

– Minulla on aina ollut sellainen lahja, että pystyn herkästi aistimaan ja kokemaan asioita, mitä ympärillä on. Enkelit ovat työkavereitani, jotka aluksi näin valopatsaina, ja silloin maailma alkoi aueta.

Yksi energiahoitolan hoitomuodoista onkin enkelikanavointi.

– Siinä pyydetään enkeli mukaan matkalle, ja asioita puretaan yhdessä. Enkelit tuovat viestiä askarruttaviin kysymyksiin, ja minun tehtäväni on välittää sitä sanomaa asiakkaalle.

Uusiin ajatuksiin

Pääosa asiakkaista tulee energiahoitolaan siksi, että he haluavat hiljentyä ja rauhoittua hetkeksi, olla läsnä itsensä kanssa ja herätä ajattelemaan elämäänsä uudelta kantilta.

– Osa tulee puhtaasti mielenkiinnosta. Luonnollisesti epäilijöitäkin on, mutta he tuovat vain uutta haastetta työhön, Jenny Knuutila toteaa.

Ensimmäistä kertaa tulevat ovat usein hieman hämillään.

– He miettivät, mitä mahtaa tapahtua. Siksi tempo onkin pidettävä sellaisena, mikä kullekin asiakkaalle parhaiten sopii, jotta ihminen pääsee rentoutumaan.

Energiahoitolan tarjontaan kuuluvat myös ryhmäillat esimerkiksi ystäväporukoille. Syksyllä Jenny Knuutila alkaa pitää myös kursseja.