JUTUT Ypäjä

Entisten nuorten disco Karrinpuomissa – 2000-luvun musiikki ei illan aikana soi

Karrinpuomissa nautiskellaan klassikkodrinkkejä ja tanssitaan menneiden vuosikymmenten suurimpien hittien tahdissa.
Jouni Heikkinen, Eeva Lehtonen ja muut entiset nuoret kohtaavat Karrinpuomissa diskon merkeissä.
Jouni Heikkinen, Eeva Lehtonen ja muut entiset nuoret kohtaavat Karrinpuomissa diskon merkeissä.

Ravintola Karrinpuomin tanssilattialla siirrytään musiikin siivin menneille vuosikymmenille.

– Tulin Karrinpuomiin remmiin marraskuun alusta ja aloin suunnitella lystinpitoa syyskaudelle. Ohjelmatoimiston kautta ei enää saanut artisteja näin lyhyellä varoitusajalla, joten sitten syntyi ajatus vanhan ajan diskosta – sellaisia kun ei oikein enää edes järjestetä, Jouni Heikkinen toteaa.

Entisten nuorten discossa soitetaan vain ja ainoastaan menneiden vuosikymmenten nostalgisimpia hittejä. Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka kokevat itsensä entisiksi nuoriksi.

– Ei tässä oikein voi mitään K-35-ikärajaa tai vastaavaa asettaa, mutta eiköhän teema pelkästään houkuttele oikean kohderyhmän paikalle.

Madonnaa ja Mona Caritaa

Järjestäjät odottavat biisitoiveita myös ennakkoon, jotta mahdollisimman moni voisi verestää muistoja tanssilattialla juuri oman suosikkinsa tahdissa.

– Illan aikana soi musiikkia 70-luvun diskosta kasariin ja ysäriinkin. 2000-luvun musiikkia ei kuulla – se on selvä, järjestelyissä mukana oleva Eeva Lehtonen Ypäjän kunnasta kertoo.

DJ:lle välitettävälle toivelistalle on toistaiseksi lisätty muun muassa popin kuninkaalliset Madonna ja Michael Jackson, Kylie Minogue, Mel & Kim ja kotimaisista suosikeista esimerkiksi Mona Carita ja Dingo.

– Teemapukeutumista emme oleta, koska se voisi sulkea pois osallistumisia, mutta mukava yllätys se on, jos joku haluaa panostaa, Heikkinen toteaa.

– Säärystimet, olkatoppaukset, tukka tötterölle, ja suoraan tanssilattialle, Eeva Lehtonen suunnittelee.

Sinisiä enkeleitä ja ampiaisia

Nostalgisen hittikimaran lisäksi illan aikana saatetaan järjestää tanssikilpailu ja baaritiskillä sekoitetaan vanhoja drinkkiklassikoita.

– Ajan henkeen listoille tulee ainakin sininen enkeli, Tom Collins ja ampiainen, Heikkinen lupaa.

Toiveissa on ottaa teemaillasta myös perinne.

– Jos ilta onnistuu, niin uudet reivit vaan heti keväällä, kun saadaan terassikin jatkeeksi. Tapahtuma on jo herättänyt kiinnostusta myös ulkopaikkakuntalaisissa – esimerkiksi Tampereelta on tulossa väkeä. Hotelli Emiliasta on jo varattu huoneita tätä iltaa varten, Heikkinen tietää.

Eeva Lehtonen toteaa diskoillan olevan myös mainiota kulttuuritoimintaa.

– Ypäjällä on hyvää pöhinää ja paljon muutakin kuin musiikkiteatteri ja Pertun päivät, Lehtonen ylistää.

 

Entisten nuorten disco Karrinpuomissa, la 16.11. klo 21–01, vapaa pääsy.