Forssan Teatterin penkkimyynti alkoi hyvin

Forssan Teatterin katsomon penkit uusitaan kesän aikana.

– Vanhalla penkkirivistöllä on yli 20 vuotta ikää, ja se onkin tullut tiensä päähän, Forssan Teatteriyhdistys ry:n puheenjohtaja Keijo Koskimies toteaa.

Teatteri on saanut LounaPlussalta vajaat 25 000 euroa hankerahaa.

– Omarahoitusosuutta katetaan nyt myymällä penkkejä teatterin ystäville. Sadalla eurolla penkin lunastava yritys tai yksityishenkilö saa samalla nimilaattansa penkkiin. 

Koskimies kertoo penkkikaupan käynnistyneen hyvin. 142 penkistä oli viime viikolla myyty jo 62.

– Ostaneissa on tasaisesti yksityisiä ja yrityksiä. Penkin voi ostaa myös vaikkapa ystävälleen tai läheiselleen. Itse ostin penkin kummilapselleni kannustaakseni häntä teatteriharrastukseen.

Penkin omistaminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että oma penkki olisi käytössä jokaisessa näytännössä.

– Myöskään oma penkki ei merkitse sitä, että omistaja pääsisi aina ilmaiseksi teatteriin. Sen sijaan tarjoamme omistajille VIP-kohtelua, joka voi tarkoittaa vaikkapa kutsuja kenraaliesityksiin.

 

Hotakaista syksyyn

Vanhoissa penkeissä istutaan vielä katselemassa Miia Nuutilan ja Antti Paavilaisen tähdittämää näytelmää, joka on musiikillinen komedia rakkaudesta musiikkiin ja toiseen ihmiseen. Näytökset ovat 28. ja 29.4.

– Syksyllä teatterissa esitetään Kapinalliset-näytelmän lisäksi ainakin Kari Hotakaisen kirjoittama Ihmisen osa. Ensi kaudeksi on luvassa vähintään neljä näytelmää, Keijo Koskimies kertoo.

 

Penkkien myynti jatkuu 30.6. saakka.