JUTUT

Härät murehtivat liikaa pääsiäisenä – Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 17.-23.4.

OINAS

Tarvitset nyt tukea ihmiseltä, jolta sitä myös saat. Hyppäät hetkeksi tuntemattomaan, mutta se tuntuukin omalta jutulta. Ymmärrät, mitä kaikkea uusi elämänvaihe voisikaan tarjota sinulle.

HÄRKÄ

Murehdit nyt liikaa jotakin asiaa ja sen myötä se saa aivan liian suuret mittasuhteet. Koeta kuunnella ihmisiä, jotka yrittävät sanoa sen sinulle. Usko, ettei ole syytä huoleen.

KAKSONEN

Olet hieman huolissasi johonkin läheiseesi liittyvästä, mutta uskot vahvasti, että kohta kaikki on taas ennallaan. Pääsiäinen muodostuu paremmaksi kuin odotitkaan.

RAPU

Luulet olevasi tapahtumien tasalla, mutta epämiellyttävä isku vasten kasvoja saa sinut ajattelemaan toisin. Olisi syytä pysähtyä miettimään, mikä siihen johti.

LEIJONA

Viikostasi on tulossa sangen vauhdikas. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös seikkailuun. Olet hilpeällä mielellä ja asiasi luistavat paremmin kuin aikoihin.

NEITSYT

Työkuvioissasi on tapahtunut muutoksia ja se mietityttää. Onneksi huomaat, että se ei ole tärkeintä elämässäsi ja opit arvostamaan niitä oikeita asioita uudella tavalla.

VAAKA

Näet, mihin rakkauselämäsi on menossa, mutta sinusta tuntuu, että olet aivan neuvoton. Vaikka rakkaasi yrittää kääntää päätäsi, pidä oma linjasi, sillä vain siten voit olla aidosti onnellinen.

SKORPIONI

Tunnet olosi ulkopuoliseksi ja se on vaivannut mieltäsi jo jonkin aikaa. Ole rohkea ja ota asia puheeksi. Kysy siis suoraan, mikä on vikana.

JOUSIMIES

Pähkäilet jotakin asiaa ja saat siihen apua ihmiseltä, jolta sitä viimeiseksi olisit odottanut. Tulet osoittamaan hänelle kiitollisuutesi hienolla tavalla.

KAURIS

Onnistut jossakin pitkäaikaisessa haaveessasi, jos et kulje laput silmillä. Muuttelet kuitenkin suunnitelmia mielesi mukaan ja hermostut, kun päätöksesi eivät muille sovi.

VESIMIES

Joku kateellinen arvostelee käytöstäsi, mutta älä ota siitä itseesi. On parempi, että koetat vältellä koko ihmistä ja olla puhumatta hänelle asioistasi mitään.

KALAT

Uusi ihminen elämässäsi herättää sinussa aivan uusia tuntemuksia. Siitä kannattaa pitää kiinni. Raha-asiasi ovat iloksesi melko vakaalla pohjalla.