JUTUT Loimaa

Hurrikaanin pelaajat jälleen cat walkille – Voitto kotiin! -tapahtuma kolmannen kerran Loimaalla

Jo perinteiseksi yltänyt Voitto kotiin! -tapahtuma tuo jälleen Hurrikaanin pelaajat cat walkille esittelemään paikallisten liikkeiden kevätmuotia. Tapahtumaan odotetaan lähes sataa näytteilleasettajaa ja tuhansia kävijöitä.
Leena-Maija Pärssinen, Anssi Rämö ja Aapo Hakala toivottavat yleisön tervetulleeksi Voitto kotiin! -tapahtumaan.

Voitto kotiin! –tapahtuma järjestetään Loimaalla jo kolmannen kerran.

– Tapahtuma keräsi viime vuonna yli 80 näytteilleasettajaa ja lähes 3000 hengen yleisön. Samoja määriä odotamme nytkin, Loimaan kauppa ja palvelut yhdistys ry:n sihteeri LeenaMaija Pärssinen kertoo.

Tapahtuma pidetään perinteisesti Loimaan Laatuauton tiloissa.

– Tyhjennämme hallin siksi aikaa, mutta ei se niin iso työ ole, jos viisi miestä ajaa satakunta autoa pihalle. Keleistä sitten riippuu, pitääkö autot pestä ennen kuin ne tuodaan takaisin sisälle. Samalla, kun autot ovat ulkona, ainakin isoon osaan voidaan vaihtaa kesärenkaat, Laatuauton yrittäjä Aapo Hakala pohtii.

Voitto kotiin! -päivästä Hakala toteaa olevan hyötyä myös Laatuautolle.

– Ihmiset näkevät, että Loimaalla toimitaan positiivisessa yhteishengessä. Paikka tulee samalla tutuksi ja sitä myöten on helppo tulla uudelleen.

Tarjonta tutuksi

Tapahtuman yhtenä vetonaulana on jälleen muotinäytös, jossa mannekiineina toimivat Hurrikaanin pelaajat ja valmennusjohto vaimoineen ja tyttöystävineen, joukko lapsia ja Jankon nuoria sekä muutama koira.

– Muotinäytös on sopiva kevennys joukkueelle pudotuspelien alla. Pelaajat lähtevät mielellään cat walkille, ja toisaalta heillä on velvollisuuskin esiintyä tilaisuuksissa. Nykyinen joukkue on sellainen porukka, joka pelaa loistavaa kautta ja joukkuehenkikin on sen mukainen. Perustyön ohella vierailemme myös esimerkiksi kouluissa ahkerasti, Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö kertoo.

Muotinäytöksessä esitellään kevään muotia.

– Kivijalkaliikkeiden haasteista puhutaan paljon, ja tässä loimaalaisilla yrittäjillä on hieno mahdollisuus tehdä tarjontaansa tutuksi.

Hurrikaani-huutokaupassa puolestaan on myytävänä monenlaista tavaraa moottorisahoista kiipeilypuihin.

– Näytteilleasettajien joukko on niin ikään kirjava. Paikalliset toimialat ovat monipuolisesti esillä, Leena-Maija Pärssinen toteaa.

Lapsetkin viihtyvät

Lapsille on runsaasti ohjelmaa.

– 4H-kerho leikittää lapsia puuhanurkassa ja Loimaan Nuotioloimut paistavat ulkona lättyjä ja esittelevät partiotoimintaa. Lapset voivat viettää aikaansa myös liukumäessä ja lähteä ajelulle mönkijän vetämässä ahkiossa, Pärssinen kertoo.

Tapahtumassa on myös tarjolla Loimaan Seudun Sotaveteraanien valmistamaa lohikeittoa sekä makkaraa ja kahvion tuotteita.

Huutokaupan meklarina toimii Martti Koskinen, joka myös juontaa tapahtuman yhdessä Niina Nurmen kanssa.

Voitto kotiin! -tapahtuma Loimaan Laatuauton tiloissa (Lamminkatu 7) sunnuntaina 3. maaliskuuta klo 11–16.