JUTUT

Hyvinvointikeskus LadyLine sai uudet omistajat Loimaalla

Kun Loimaan LadyLine tuli myyntiin, hyvinvointikeskus StarHealthin yrittäjät Mirva ja Kari Laakso kiinnostuivat.

– LadyLine on hyvä ja toimiva konsepti, ja hyvinvointikeskuksia on kaikkiaan noin kaksikymmentä eri puolilla Suomea. Loimaan LadyLine on yksi vanhimmista, Laaksot kertovat.

Yrittäjät toteavat myös Loimaan LadyLinen sijainnin hyväksi suurten kauppakeskusten tuntumassa.

– Vielä kun joku virittäisi uudenlaista yritystoimintaa entisiin HongKongin tiloihin, saataisiin lisää elävyyttä Aleksis Kiven kadun varrelle.

Aamusta iltayöhön

Uusien franchising-yrittäjien myötä naisten hyvinvointikeskus LadyLinen aukioloajat muuttuivat.

– Tänne pääsee treenaamaan jokaisena viikonpäivänä itselleen sopivana aikana aamuviidestä alkaen aina klo 23 saakka avainkortilla. Omatoimisen tekemisen lisäksi meillä on mm. kolmekymmentä virtuaalisesti ohjattua jumppaohjelmaa, joista kukin voi valita mieleisensä, Mirva Laakso kertoo.

Suosittu liikuntamuoto on edelleen zumba, mutta yhä useampaa kiinnostaa taas LAVIS. Rekisteröity nimi tarkoittaa lavatanssia ilman partneria.

– Siinä kukin saa tanssia niin paljon kuin haluaa eikä kukaan jää seinäruusuksi.

LadyLinen LLI-ketjun personal trainer -konsepti on niin ikään Loimaalla lanseerattu. Keväällä käynnistyy sekä yksilö- että pienryhmävalmennus.

– Tarjoamme siinä monenlaista aktiviteettia painonpudotukseen tähtäävän liikunnan lisäksi laadukkaaseen ryhmäliikuntaan erittäin kokeneiden ohjaajien vetämänä toimintana.

Laaksot toteavat naisten omalle olohuonemaiselle liikunnalle olevan tilausta.

– Palaute on ollut pelkästään positiivista. Täällä tapaavat toisiaan eri-ikäiset naiset. Kukin voi viettää aikaansa miten tahtoo – joko jumppaamalla, kuntosalilaitteiden parissa tai ihan vain rentoutumalla infrapunasaunassa tai lukemalla lehtiä. Tuntuu siltä, että tänne tullaan ajan kanssa viettämään omia hetkiä arjen keskellä.

LadyLinen asiakaskunta on myös ikäskaalaltaan laaja 15-vuotiaista kahdeksankymppisiin.