JUTUT Loimaa

Jokainen lapsi ansaitsee lahjan – Joulupuu-keräys käynnistyi Loimaalla

Joulupuu-keräys tulee jälleen.

Perinteinen Joulupuu-kampanja alkaa jälleen.

Loimaan seudun Nuorkauppakamarin järjestämä Joulupuu-keräys, jossa kerätään lahjoja loimaalaisille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjoja, alkoi tällä viikolla. Loimaalla keräys jatkuu 9.12. asti.

Joulupuu-keräystä järjestävät paikalliset nuorkauppakamarit ympäri Suomen. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjoja.

Pelkästään Loimaalla tällaisia lapsia ja nuoria on Loimaan seudun Nuorkauppakamarin mukaan yli 300.

Joulupuu-keräyspaikkoina toimivat Loimaalla tänä vuonna Tokmanni, LähiTapiolan konttori Prismalla, Alastaron Osuuspankki sekä Loimaan pääkirjasto.

Joulupuun löydät myös Hurrikaani-Loimaan ja Vantaa Ducksin välisestä ottelusta 25.11. Loimaan liikuntahallilta. Otteluun on mahdollista toimittaa lahjoja tai käydä nappaamassa pakettikortti tai useampi mukaan, jolloin lahjat toimitetaan edellä mainittuihin keräyspisteisiin.

Pakettikortteja joulukuusen oksilla

Keräyspaikat tunnistat joulukuusista, joissa roikkuu pakettikortteja. Pakettikorttiin on kirjoitettu lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Pakettikortti kiinnitetään paketin päälle ja korttiin kirjoitetaan paketin sisältö. Valmis paketti toimitetaan keräyspaikalle ennen keräysajan päättymistä.

Lahjojen tulee olla käyttämättömiä – joko itse tehtyjä tai ostettuja. Rahaa ei voida ottaa vastaan, mutta lahjakortit käyvät.

Keräyksen päätyttyä lahjat käydään läpi ja toimitetaan saajilleen. Keräyspaikkojen lisäksi keräykseen tukensa on antanut Loimaan Tilipiste.