JUTUT

Jussi Heino aloitti Hurrikaanin päävalmentajana

Hurrikaanin uudella päävalmentajalla Jussi Heinolla on pitkä kokemus sekä pelaamisesta että valmentamisesta. Urallaan Heino on pelannut kaksitoista kautta Mestaruusliigassa ja välillä kovan luokan seuroissa Saksassa, Belgiassa ja Itävallassa.

– Rantaperkiön Iskun päävalmentajana toimin seitsemän kauden ajan. Kun minulla ei ollut voimassaolevaa sopimusta, katselin keväällä rauhassa uutta paikkaa. Hurrikaani kyseli kiinnostustani lähteä päävalmentajaksi, ja koska seurajohdon kanssa ajatukset tuntuivat osuvan hyvin yksiin, allekirjoitin sopimuksen, Heino kertoo.

Heinon sopimus on mallia 1+2.

Kovia tavoitteita

Hurrikaanijoukkue on uudistunut melkoisesti joka vuosi. Nyt seura on rakentanut kolmivuotisen projektin, jonka keskeisenä tavoitteena on saada tulevan kauden pelaajat jatkamaan Loimaalla ainakin koko hankeajan. Tällä tähdätään myös siihen, että Hurrikaani on vuoden 2021 Suomen mestari.

– Tavoitteisiin pääsemisessä riittää tekemistä. Toivon projektin lähtevän hyvin käyntiin, ja että olemme järkeviä erilaisten asioiden ja päätösten kanssa. Pelaajien sitoutumiseen pyrin vaikuttamaan tekemällä omat asiani mahdollisimman hyvin, Jussi Heino toteaa.

Heino haluaa tehdä työtä sellaisten urheilijoiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään ja valmiita tekemään paljon töitä sen eteen.

– Valmentajana olen varmaankin aika perusteellinen. Tykkään tehdä ja teettää perusasioita, joista rakentuu vahva kivijalka. Toivottavasti tulevan kauden pelaajat ovat tyytyväisiä ja kokevat saavansa jotakin, jonka myötä heillä on halua pysyä Loimaalla.

Joukkueen kokoaminen on vielä paljolti kesken. Pelaajasopimuksia on tehty vasta kourallinen.

– Jokaiselle pelipaikalle liberoa lukuun ottamatta pitäisi vielä saada yksi mies lisää. Samaten mietin vielä jatkossa pelaajien paikkoja.

Kesätreeneissään Hurrikaani keskittyy nyt perusjuttuihin.

– Treenit sisältävät paljon pallokosketuksia, joiden harjoittamiseen onkin nyt hyvää aikaa. Lisäksi rakennetaan fysiikkaa ja koetetaan pitää treenit monipuolisina, jotta pelaajilla olisi koko ajan mielenkiintoista tekemistä.

Tähän mennessä Hurrikaani on tehnyt pelaajasopimuksen Henrik Porkan, Jesse Mäntylän, Tomi Rumpusen, Tapio Toiviaisen, Matti Toivolan ja Karri Kutinlahden kanssa.