JUTUT

Kaksosille hyviä uutisia työrintamalla, jousimiehet kohtaavat yllätyksen – Horoskoopit ajalle 10.–16.4.

OINAS

Olet tehnyt jotakin, mitä ei voi enää perua. Huomaat kuitenkin, että se olisi kannattanut tehdä alusta lähtien täysin eri tavalla. Pikkurahasta ei ole nyt pulaa.

HÄRKÄ

Jokin terveyteen liittyvä asia mietityttää. Käynti lääkärillä varmistaa, ettei syytä huoleen ole, vaan asia on helposti hoidettavissa. Ei ole siis stressattavaa.

KAKSONEN

Saat tällä viikolla jonkin itseesi liittyvän hyvän uutisen täysin yllättäen. Kyseessä on työ-, tai raha-asia. Jokin ystävääsi liittyvä asia mietityttää vielä jonkin aikaa.

RAPU

Jos elät ottamatta vastuuta, niin älä ihmettele ongelmien kasaantumista. Työmotivaatiosikin on saattanut kärsiä ja siitä tulee taatusti sanomista. Jokin kurssi tai koulutus voisi kannattaa.

LEIJONA

Pidä rahoistasi hyvää huolta, vaikka joudutkin käyttämään varojasi tavallista enemmän. Älä sorru silti ylettömään tuhlailuun, se voi johtaa vaikeuksiin.

NEITSYT

Kevätaurinko on antanut sinulle energiaruiskeen ja saatkin nyt paljon aikaiseksi. Se, mitä talvella mietit, on kohta tehty. Olet väsynyt, mutta tyytyväinen.

VAAKA

Moni miettii nyt tavallista suurempia siirtoja. Ehkä kannattaisi kuitenkin hetki vielä odottaa. On myös viisasta kysyä läheisten mielipidettä asiaan.

SKORPIONI

Ymmärrät nyt, ettet voi saada mitään, jos et ole valmis myös antamaan itsestäsi jotakin. Luota rohkeasti vaistoosi ja huomaat, että se johdattaa sinut oikeaan.

JOUSIMIES

Jotain yllättävää on nyt tapahtumassa. Olet salaa odottanut sitä ja hieman turhautunutkin, mutta nyt on todellakin sinun aikasi saada tekemäsi hyvä takaisin.

KAURIS

Kevät saa sinut ajattelemaan jotakin, jonka luulet olevan vain pelkkää kuvitelmaa. Se muuttuu kuitenkin todeksi, jos et vain istu kotona television ääressä.

VESIMIES

Nyt on syytä olla rehellinen, itselleen ja muille. Aloita siitä, että myönnät tekemäsi virheen, niin pystyt vielä korjaamaan sen. Salailu ja peittely vain pahentavat asioita.

KALAT

Moni tulee kysymään, mitä hyvää sinulle on tapahtunut. Laitat nimittäin asiat oikeaan järjestykseen ja siinä samalla siivoat myös tunnepuolen komerosi.