JUTUT

Kiireet tuottavat jousimiehille ajatuskatkoksia – Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 2.-7.5.

OINAS

Jossain vaiheessa viikkoa joku sukulaisistasi saattaa aiheuttaa kitkaa perhesuhteisiisi. Onneksi asia ei ole kovin vakava, ja pääsette sopuun nopeasti.

HÄRKÄ

Kevääsi alkaa näyttää parhaita puoliaan ja huomaat kaikkien ikävien mietintöjen olevan jo taakse jääneitä. Työkuviosikin sujuvat lähes leikiten.

KAKSONEN

Sinä odotat jo alkavaa kesää ja edessä olevaa lomamatkaa. Aiot todellakin hemmotella itseäsi ja olet budjetoinut oman lomakassasi hyvin.

RAPU

Kuulet jotakin yllättävän ikävää ja tahdot tarkistaa asian. Tämän myötä huomaat luottaneesi väärään ihmiseen. Ei siis kannata jatkossa olla liian sinisilmäinen.

LEIJONA

Sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia kehittää itseäsi johonkin kokonaan uuteen suuntaan. Se tietysti edellyttää vanhoista tavoista ja kaavoista irtaantumista.

NEITSYT

Tuleva kesäsi näyttää mielenkiintoiselta ja huomaat syventyväsi iltaisin edessä olevaan. On hyväkin suunnitella kaikkea etukäteen ja olla apuna läheisille.

VAAKA

Viikkosi vaikuttaa hyvältä ja olet intoa täynnä. Kannattaa hieman puntaroida tulevaisuutta, sillä pian edessäsi on kinkkinen vaihe ja työt vaativat keskittymistä ja venymistä.

SKORPIONI

Joudut nyt valitsemaan kahdesta pahasta pienemmän, mutta luota siihen, että valintasi on oikea. Mitään suurta ja ikävää ei ole tulossa, joten älä mieti sen enempää.

JOUSIMIES

Yrität parhaasi mukaan suoriutua kiireen kanssa. Älä ihmettele, jos sinulle tulee stressin vuoksi yllättäviä ajatuskatkoksia. Vanha kunnon yhdestä kymmeneen laskeminen kannattaa.

KAURIS

Haaveilet romanttisesta illasta ihanan ihmisen kanssa. Valitettavasti hän on kovin joko kiireinen tai väsynyt, joten yritä niellä turhautuneisuutesi.

VESIMIES

Parhaiten selviät jostakin pettymyksestäsi paneutumalla vaikka ulkoiluun, tai hyvään kirjaan. Ruumiillinen toiminta tuo myös mielihyvää.

KALAT

Mielitiettysi hurmaantuu sinuun uudestaan, jos huomioit häntä yllättävällä tavalla. Toivottavasti hän ei kuvittele, että teet sen huonon omatunnon vuoksi.