JUTUT Forssa

Kukkamarkkinat kasvaa edelleen – Mikko Alatalo viihdyttää toriyleisöä tänä vuonna

Forssan Kukkamarkkinat jatkaa kasvuaan, ja järjestäjät odottavat torille entistä suurempaa määrää myyjiä. Oheisohjelmassa on teatteria, naisvoimistelua ja Mikko Alatalon musiikkiesityksiä.
Mikko Alatalo viihdyttää yleisöä Kukkamarkkinoilla.
Mikko Alatalo viihdyttää yleisöä Kukkamarkkinoilla. Kuva: Harri Hinkka

Forssan Kukkamarkkinat järjestettiin ensimmäisen kerran seitsemän vuotta sitten Tykkää Tyykikylästä -hankkeen puitteissa ja Irina Kujanpään vetäminä. Hankkeen päätyttyä Forssan Yrittäjät ry otti tapahtuman järjestämisen vastuulleen.

– Edelleen Kukkamarkkinat on kasvu-uralla. Viime vuonna tehtiin myyjäennätys, kun myyjiä saapui Forssan torille viitisenkymmentä. Tämän kevään Kukkamarkkinoille on jo tähän mennessä ilmoittautunut saman verran myyjiä, tapahtuman käytännön järjestelyistä huolehtiva Holjanteri evp. Erkki Tervomaa kiittelee.

Tervomaa toteaa, ettei torilta tila lopu.

– Ilmoittautua saa edelleen. Erityisen tervetulleita ovat kukkamyyjien lisäksi kaikki kukkasiin ja puutarhaan liittyvää tavaraa kauppaavat myyjät.

Ilahduttavana Tervomaa pitää myös sitä, että torin varsien kivijalkaliikkeet ovat yhä enemmän mukana tapahtumassa markkinoinnista alkaen.

Huutokauppaa ja työesityksiä

Torimyynnin ohella Kukkamarkkinoiden ohjelmassa on klo 10 Ypäjän Musiikkiteatterin kooste, jossa teatterilaiset esittävät pätkän kaikista tulevan kesän näytelmistään.

– Tämän jälkeen LC Forssa Flores paljastaa, kuka on Vuoden Floora. Ohjelmaan sisältyy myös Forssan Naisvoimistelijoiden nuorisoryhmän esitys sekä ex-Holjanterin meklaroima huutokauppa. Mikko Alatalo viihdyttää toriyleisöä puolenpäivän aikoihin, Erkki Tervomaa kertoo.

Torilla pääsee kokeilemaan myös sähköpyörällä ajoa ja tutustumaan ruohonleikkureihin.

– Työesityksiä nähdään myös, ja ainakin yksi mökkitalkkarikin on mukana. Toiveissa on, että saamme torille myös moottorisahataiteilijan.

Kukkamarkkinat Forssan torilla la 18.5. klo 9-15.