Lapset näyttelevät lapsille Somerolla

Kisällikerhon kesän 2015 näytelmä Apua! Missä on Klaara ja Kaarlo? on Somerolla esiintyvän lapsiryhmän neljäs näytelmä. Näytelmä on Kisällikerhoa ohjaavan Olla-Riitta Aarikan käsikirjoitus ja ohjaus. Lapset ovat itse valinneet roolinsa ja käsikirjoitusta on työstetty pitkin talvea yhdessä näyttelijöiden kanssa. Näytelmässä on sopivasti jännitystä ja huumoria, aikuiskatsojiakaan unohtamatta.

– Lapset ovat itse valinneet roolinsa ja osallistuneet tarinan luomiseen. He ovat myös sanoittaneet näytelmää varten tuttuja lasten lauluja uudelleen Kisällikerhoa ohjaava Olla-Riitta Aarikka kertoo.

Nuorimmat näyttelijät ovat kaksi- ja kolmevuotiaat pikkurosvot Elli Välttilä ja Vihtori Väyrynen.

– Pienille kirjoitin sellaiset puheroolit, joissa he voivat osallistua, tai olla osallistumatta Aarikka naurahtaa.

Kisällikerholaiset ovat serkuista ja pikkuserkuksista koostuva lastenteatteriryhmä, joka on ollut koossa vuodesta 2011. Lapset ovat iältään 2-15-vuotiaita.

Tänä kesänä osa jokaisen näytöksen lipputuloista lahjoitetaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö Ry:lle.

Näytelmä saa kantaesityksensä torstaina 25.6.2015 Somerolla Vaahteramäessä Jaatilantiellä klo 18 (kulku Jokioistentien kautta). Muut esitykset 26.6. klo 18 ja 27.6. klo 15.