JUTUT

Leijona pistää nyt tuulemaan – Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 15.-21.5.

OINAS

Nyt on parempi puhua suoraan kuin vihjailla, sillä toinen osapuoli ei ole samalla tasolla kanssasi ja voi lähteä suutuspäissään purkamaan sekavaa oloaan väärällä tavalla.

HÄRKÄ

Viikon opetuksesi on se, ettei kaikki ole kuolemanvakavaa. Eräs kiinnostava hahmo astelee elämääsi. Aika näyttää, mistä suhteessa on kyse.

KAKSONEN

Monilla on nyt muutoksia elämässään, lähinnä työkuvioissa. Ne eivät välttämättä ole kuitenkaan negatiivisia. Näkyvissä on matka jonnekin kotimaan rajojen ulkopuolelle.

RAPU

Sinustakin voi kaivaa ulos herkän ihmisen, mutta tällä viikolla pelotat joitakin. Ehkä heillä on aihettakin pelkoon. Aloitit viikon väärällä jalalla, mutta halutessasi saat kaiken korjatuksi.

LEIJONA

Pistät tuulemaan, jotta elämäsi saisi uutta väriä, mutta keinosi voivat olla hieman omituiset. Saatat kohdata tärkeän ihmisen, joka näyttää alkavan kesän tapahtumille uutta suuntaa.

NEITSYT

Taipuisan ulkokuoresi alla on joskus tyhmiä ja turhia mietteitä. Unohda ne, sillä lomamatka häämöttää edessäsi. Se tulee olemaan mielenkiintoinen ja muistettava.

VAAKA

Joku odottaa kuulevansa sinusta turhaan, sillä olet luvannut liikoja, tai sitten vain unohtanut koko ihmisen. Jos tyyppi ei sinua kiinnosta, tee se hänellekin selväksi.

SKORPIONI

Et pidä siitä, että tekemisiisi puututaan ja saatat kivahtaa jopa esimiehellesi. Kaikki epätavalliset ja luovat ihmiset ovat juuri nyt sydäntäsi lähellä.

JOUSIMIES

Päässäsi on nyt liikaa kaikkea, jotta jaksaisit keskittyä yhteen asiaan koko sydämelläsi. Loppuviikolla huomaat yllättäen ilon lisääntyneen, joten pidä helmoistasi kiinni.

KAURIS

Et pidä siitä, että ihmissuhteesi ovat muuttuneet kovin monimutkaisiksi. Mietit syytä siihen ja huomaat, että pieni välimatka olisi nyt paikallaan, jotta asiat ja tunteet saisivat oikeat mittasuhteet.

VESIMIES

Varaa jollekin läheisellesi hieman aikaa, jotta saisitte vähäiset erimielisyydet sovituksi. Tajuat jonkun olevan sinulle kateellinen, sillä hän todellakin näyttää sen.

KALAT

Yrität kantaa harteillasi koko maailmaa, etkä huoli millään muiden apua. Kiellät ja mitätöit omat tarpeesi, jotta muut eivät luulisi sinua heikoksi.