JUTUT

Myötätuulet puhaltavat härkien selkään – Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 8.–14.5.

OINAS

Ei kannata jäädä paikoilleen, vaan ottaa ohjat käsiinsä ja selvittää vaikeudet ennen kuin ne suurenevat. Taloudelliset ongelmat pitävät rahatilanteesi vielä hetken aikaa epävakaisena.

HÄRKÄ

Myötätuulet puhaltavat kohdallasi, joten nyt todellakin kannattaa pitää suunnitelmistaan ja toiveistaan kiinni. Ne nimittäin ovat vahvasti toteutumassa.

KAKSONEN

Kohdallesi tulee tällä viikolla sellainen onnenpotku, jota et yhtään osannut edes toivoa tai odottaa. Se voi liittyä niin rahaan kuin työkuvioihinkin.

RAPU

Joillakin on nyt edessään opettelua johonkin uuteen ja omalla osaamisellaan suoriutuvat siitä kiitettävästi. Toiset taas ovat niin tylsistyneitä, etteivät edes osaa etsiä vaihtoehtoja.

LEIJONA

Huomaat, ettei jostakin asiasta pääsekään niin helposti yli kuin olit arvellut. Älä turhaan hätiköi tai menetä yöuniasi, sillä tämä on itse asiassa alku aivan uuteen.

NEITSYT

Joitakin pienehköjä rahareikiä on näkyvissä, mutta se ei onneksi jää harmittamaan. Tunnet olosi niin rennoksi, että  aurinkoinen ilmakaan voi tuskin nostaa mieltäsi enää.

VAAKA

Joskus voimat eivät vain riitä kaikkeen ja jostakin on luovuttava. Se käy helpommin kuin olit etukäteen arvellut. Joudut jossain kohdin viikkoa johonkin valintatilanteeseen.

SKORPIONI

Joku ikävähkö tilanne on pian ohimenevä, joten älä hautaudu neljän seinän sisään. Jos mahdollista, vaihda hetkeksi maisemaa, vaikka yksinäsikin.

JOUSIMIES

Sinun viikkosi on kiireinen, joten tärkeintä on muistaa pitää huolta itsestään. Jaksat, koska tiedät kiireen olevan ohimenevää. Joku asia tai ihminen yllättää sinut.

KAURIS

Talousasioissasi on kyllä parantamisen varaa, mutta pienet viilaukset tuntuvat onnistuvan aivan kuin itsestään. Saat hyviä neuvoja johonkin aivan toiseen asiaan liittyen.

VESIMIES

Turha ihmetellä erään ihmisen käytöstä, sillä olet tehnyt virheen. Myönnä siis fiksusti tekosi. Sen jälkeen omatuntosikaan ei enää kolkuta ja saat anteeksi.

KALAT

Kaikki mikä sinulle tulee, tuntuu myös menevän. Sinulla on kuitenkin vielä mahdollisuus tarkentaa suunta. Kuuntele tarkkaan, mitä rakkaallasi on sanottavaa, ja saatat hämmästyä.