JUTUT Forssa

Ole tarkkana: Kiertoliittymä toi uusia kaistajärjestelyjä Forssaan – muutoksia myös uuden kiertoliittymän lähiristeyksissä

Forssan keskustan muuttuneet kaistajärjestelyt aiheuttavat päänvaivaa vanhaan tottuneille. Muutokset eivät rajoitu vain kiertoliittymään.
Kiertoliittymään ajava väistää jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja kiertoliittymässä ajavia. Liittymästä poistuttaessa on näytettävä suuntamerkkiä oikealle. Mikäli poistuu heti ensimmäiselle erkanemiskaistalle pitää vilkkua näyttää heti kiertoliittymään ajettaessa.

Forssan Turuntien ja Rautatienkadun uuden kiertoliittymän johdosta ovat kaistajärjestelyt muuttuneet Koskisillalle mentäessä. Hämeentieltä tultaessa oikeanpuoleiselta kaistalta saa kääntyä oikealle Kartanonkadulle tai jatkaa suoraan yli risteyksen ja kääntyä kehräämöalueelle.

Ei siis saa enää ajaa myös Koskisillalle, sillä sinne menee enää yksi kaista, jolle pitää nyt kääntyä Hämeentien vasemmalta kaistalta.

Kartanonkadun oikeanpuoleinen kaista kääntyy niin ikään Kehräämöalueelle eikä siltäkään saa enää jatkaa yksikaistaiseksi muuttuneelle Koskisillalle.

Keskimmäiseltä kaistalta saa jatkaa suoraan Koskisillalle ja Rautatienkadulle ja vasemmalta kaistalta saa edelleen kääntyä vasemmalle Hämeentielle.

Luetuimmat