JUTUT

Rapujen työpaikan tunnelma tekee olon epävarmaksi – Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 22.–28.5.

OINAS

Viikko on kiireinen, mutta iltaisin mielesi on levoton. Älä turhaudu toimettomuuteen vaan hakeudu ystäviesi seuraan. Eräs ihminen haluaa, että oppisit olemaan avoimempi.

HÄRKÄ

Tunnet itsesi reippaaksi ja olosi hyväksi. Olet parisuhteessasikin onnellinen, vaikka tiedät joutuvasi uurastamaan säilyttääksesi asiat nykyisellään.

KAKSONEN

Työkuvioissasi on tapahtunut muutoksia ja jokin asia on jäänyt hieman harmittamaan. Jotain kivaa kuitenkin tapahtuu tällä viikolla ja se kantaa hymysi pitkälle.

RAPU

Olosi on epävärma, sillä työpaikalla tunnelma on painostava. Asioiden ratkominen ja työsuman purkaminen ovat takkuista. Kaikki tökkii, joten parempi tyytyä pelkkään suorittamiseen.

LEIJONA

Alkavan kesän kunniaksi voisit sijoittaa hieman itsesi hemmotteluun, ennen kuin suuntaat katseesi turhiin sisustushankintoihin. Ole sopivan itsekäs.

NEITSYT

Monella on nyt lomailun aika ja se tuntuu tulevan tarpeeseen.Pian alkaa myös tapahtua jotain sellaista, jota et ymmärrä, nautit vain.

VAAKA

Rakkaus puuduttaa välillä, vaikka tiedät suhteenne olevan vakaalla pohjalla. Arkesi vaatiikin perinpohjaista tuuletusta monella eri saralla.

SKORPIONI

Haluat jotakin kipeästi, mutta rahasi eivät riitä siihen vielä. Pidä siis kukkaronnyörit jonkin aikaa tiukemmalla. Jokin sekaannus tuttavapiirissä saa sinut kyseenalaistamaan omia näkökantojasi.

JOUSIMIES

Viikkosi tuo nyt eteesi jotain todella jännittävää ja mielenkiintoista. Se saa sinut hetkeksi hämilleen, mutta kaikesta seuraa vain hyvää.

KAURIS

Elämä heittelee sinulle nyt asioita laidasta laitaan, etkä aina tiedä, mitä pitäisi tehdä. Onneksi lähelläsi on ihminen, jolta voit kysyä toimintaohjeita.

VESIMIES

Sinä haikailet lomalle jonnekin, vaikka vain Suomessa. Koeta järjestää itsellesi siihen mahdollisuus. Joku lähelläsi yllättää sinut mukavalla tavalla.

KALAT

Huomaat kaipaavasi yhtä tiettyä ihmistä, sillä ette ole nähneet vähään aikaan. Ehkä hän tuntee samoin, mutta ei uskalla ottaa yhteyttä.