JUTUT Lounais-Häme

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 12.–18.9.

OINAS

Tällä viikolla tunnet olevasi hyvä manipuloimaan, mutta teet sen hienovaraisesti. Ihmissuhteesi ovat nyt intohimoisia, mikä saa sinut tuntemaan joskus myös syvää epävarmuutta.

HÄRKÄ

Toiveittesi ja todellisuuden välissä on ristiriitoja. Et oikein uskalla luottaa mihinkään, koska et itsekään tiedä, mihin suuntaan haluaisit asioiden etenevän. Älä kiirehdi, mieti rauhassa.

KAKSONEN

Viikkosi on töiden kannalta vaihteleva ja jotain uuttakin on tapahtumassa. Tapaat ihmisen, joka tuntuu tutulta, vaikkette ole koskaan ennen nähneetkään. Uskalla saada suusi auki.

RAPU

Itseluottamuksesi on jostain syystä kadoksissa hetken aikaa. Mene peilin eteen, niin näet, että kykenet melkein mihin tahansa. Tarvitset ulkopuolista apua, mutta olet liian arka tai itsepäinen pyytääksesi sitä.

LEIJONA

Pelkäät syyttä suotta jotakin asiaa, vaikka selviätkin siitä kiitettävästi. Rankan viikon päätteeksi voit vaikka hieman irrotella. Saat osaksesi ihailua, mitä olet jo pitkään kaivannutkin.

NEITSYT

Mietit nyt asioita, jotka saattavat vaatia pitkäänkin kestäviä toimenpiteitä. Onneksi lähelläsi on ihminen, joka on valmis auttamaan ja tukemaan. Tärkein asia on nyt kärsivällisyys.

VAAKA

Koska tuntemuksesi ovat hyvin epämääräisiä, sinun on vaikea pukea ajatuksiasi sanoiksi. Älä siis tee liian hätäisiä päätöksiä suuntaan taikka toiseen, vaan kysele muidenkin mielipidettä.

SKORPIONI

Elämäsi tuntuu nyt monimutkaiselta ja niin on tarkoituskin. Olet mennyt sieltä, mistä aita on matalin ja nyt on pakko nostaa rimaa. Yrität saada erään henkilön pään kääntymään.

JOUSIMIES

Tällä viikolla olet erittäin aikaansaava, etkä jähmety yllättävienkään asioiden edessä. Osaat säilyttää malttisi tiukan paikan tullen, eivätkä tunteesi pääse nousemaan järjen edelle.

KAURIS

Käsissäsi on nyt ratkaisun avaimet ja moni odottaa seuraavaa liikettäsi. Keksit lopulta jotakin täysin arvaamatonta ja humoristista saaden myös muut ihmiset nauramaan ja luopumaan apatiastaan.

VESIMIES

Haluat ihmisten paljastavan sinulle todelliset kasvonsa ennen kuin panet itsesi peliin heidän vuokseen. Et kaipaa suhteisiisi salaisuuksia tai menneisyyden haamuja. Älä luule, vaan ole varma.

KALAT

Odotat innokkaasti tilannetta, jossa saat tuoda ideasi ja mielipiteesi esiin. Älä nyt välitä kritiikistä tai siitä, etteivät kaikki yhdy heti käsityksiisi. Ajatuksesi ovat kuitenkin tuoreita ja ainutlaatuisia.

Luetuimmat