JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 15.-21.8.

OINAS

Tällä viikolla ja etenkin viikonloppuna saat olla oma itsesi rentouttavassa ympäristössä ja vapaudut turhista estoista. Olet sosiaalisesti tarmokas ja suorasukainen.

HÄRKÄ

Pieninkään epäkohta ei jää terävältä katseeltasi tällä viikolla huomiotta. On mahdollista, että yllätät itsesi tekemällä äkkiratkaisun, joka muuttaa tulevan syksyn suuntaa.

KAKSONEN

Lomailevilla on nyt monenlaista tekemistä ja onnekkaimmat matkustelevat useammin kuin kerran. Vaikka rahatilanteesi olisikin plussan puolella, koeta olla tuhlailematta turhuuksiin.

RAPU

Ihmissuhteidesi monipuolisuus täyttää ajatuksesi, mutta hyvällä tavalla. Voit suunnitella elämääsi uusia siirtoja, mutta vielä ei kannata lyödä asioita lopullisesti lukkoon.

LEIJONA

Perhepiirissäsi on ongelmia, jotka eivät ole suuria, mutta voivat johtaa turhaan torailuun. Huumorilla selviäisitte tilanteen yli. Miten olisi, jos ottaisit härkää sarvista ja selvittäisit takkuilut.

NEITSYT

Toiset viettävät nyt lomaansa ulkomailla ja rentoutuvat kerrankin kunnolla, kun taas toiset muistelevat mennyttä lomaa. Ilmaston viileneminen on monille mieleen ja se saakin suoniin uutta virtaa.

VAAKA

Joku yllättävä ihminen astuu kuvioihisi ja se piristää kummasti. Olet hienossa elämänvaiheessa, joten anna palaa. Muista kuitenkin olla hölmöilemättä raha-asioiden kanssa.

SKORPIONI

Äläkä kanna huonoa omaatuntoa taka-alalle jäävistä ihmisistä. Huomaat, että elämä on sittenkin ihan mukavaa, vaikka asiat eivät sujuisi täsmälleen haluamallasi tavalla. Ystäviesi avulla saat asiat luistamaan.

JOUSIMIES

Pitkästä aikaa saat nauttia myös vapaa-ajasta ja tiesi vie luultavasti ajoittain pois kotoa. Koska olet saanut euroja säästöön, voit lähteä vaikka kauemmaksikin. Unohda kaikki turha, äläkä mieti liikaa.

KAURIS

Sydämesi on jossain kohdin viikkoa tullen suloisesti solmussa. Älä turhaan ala pelätä tulevaisuutta, vaan antaudu romantiikan pauloihin. Älä silti lemmenhuumassa usko kaikkea kuulemaasi.

VESIMIES

Taloudellinen tilanteesi vetää mielesi matalaksi. Selviytymiskeino on olemassa, tosin se vaatii melkoista rohkeutta. Rakkauselämäsi sen sijaan on hyvässä vaiheessa, joten on ihme, jos valitat.

KALAT

Anna tunteillesi valtaa, vaikka vähän nolottaisikin. Saat nimittäin kaiken kymmenkertaisesti takaisin. Yritä olla nauramatta, kun joku ystäväsi kertoo sinulle nolosta kömmähdyksestään.

Kaupallinen yhteistyö

Luetuimmat