JUTUT Lounais-Häme

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 19.–25.9.

OINAS

Tunne-elämäsi ei ole sellaista, kuin haluaisit. Sen vuoksi lankeat ylilyönteihin, etenkin viihteellä ollessasi. Jos nyt podet sydänsuruja, etsi toisenlaista lohtua vaikka uudesta harrastuksesta.

HÄRKÄ

Olet valmis ohittamaan olankohautuksella jonkun läheisesi virheet ja olet joskus jopa liiankin antelias. Nyt kannattaisi järjestää huolenpitoa myös itselleen. Keksi siis jotakin mielekästä tekemistä.

KAKSONEN

Jotkut asiat tuntuvat kasaantuvan päällekkäin ja se saattaa stressata. Aikaansaavana ihmisenä hoidat kuitenkin kaikki oikein ja juuri oikeaan aikaan. Kaipaat lisää mielekkäitä työtehtäviä.

RAPU

Ole ehdottoman rehellinen, kun mielipidettäsi kysytään jossakin tärkeässä asiassa. Nyt kannattaisikin tehdä aikamatka menneeseen ja antaa asioille plussia ja miinuksia. Voit sillä lailla oppia uutta itsestäsi.

LEIJONA

Pyydä kaveria apuun, jos et selviä yksin haasteista. Pieni kuntokuuri näin syksyn tullen olisi paikallaan, jotta jaksaisit läpi kaamoksen. Kaipaat hieman rohkaisua vastapuolelta. Etene kuitenkin hitaasti.

NEITSYT

Jokin tärkeä asia on lähes viedä yöunesi, vaikka sisimmässäsi tiedätkin, että olet oikeassa. Luota siihen, että kaikki sujuu juuri toiveidesi mukaan, sillä asioiden liiallinen pohtiminen ei auta sinua yhtään.

VAAKA

Kompromissit eivät ole heiniäsi, mutta omistat kuitenkin anteeksiantamisen taidon ja olet valmis unohtamaan menneet ja antamaan eräälle ihmiselle toisen mahdollisuuden. Se on asia, jota et kadu.

SKORPIONI

Juuri nyt nautit, kun saat tehdä muut onnellisiksi. Mitäpä jos nyt antautuisit hieman hullutteluun ilman huolta huomisesta? Hälytyskellosi soivat heti, kun joku yrittää tulla sinua liian lähelle.

JOUSIMIES

Tällä viikolla olet erittäin aikaansaava, etkä jähmety yllättävienkään asioiden edessä. Osaat säilyttää malttisi tiukan paikan tullen, eivätkä tunteesi pääse nousemaan järjen edelle.

KAURIS

Olosi on vallan mainio ja haluaisit halata koko maailmaa. Hellimisen kohde löytyy kyllä läheltä, kunhan muotoilet kutsusi oikein. Etene varovasti, vaikka toivoa onnistumisen suhteen onkin.

VESIMIES

Kaipaat nyt uusia ärsykkeitä, jotta saisit sosiaalisen elämäsi muuttumaan. Joskus on hyvä viettää viikonloppu ihan omissa oloissaan ja antaa muiden heitellä hiekkaa toistensa rattaisiin.

KALAT

Olet valmis unohtamaan sinuun kohdistuvat loukkaukset, jotta mahdolliset taistelut olisivat vältettävissä. Haluat myös löytää omat sisäiset voimavarasi uudelleen, koska olet hieman tylsistynyt.

Luetuimmat