JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 20.-26.3.

OINAS

Et saa sanotuksi, mikä mieltäsi vaivaa. Mieti, miltä sinusta tuntuisi odottaa ja arvailla. Kerää siis rohkeutesi ja sano asiasi. Usko pois, se kannattaa, tällä kertaa ainakin.

HÄRKÄ

Olet tällä viikolla erityisen hyväntuulinen ja paikoittain jopa vallaton. Kuulit juuri äskettäin liudan positiivisia asioita ja ne olet todellakin ansainnut.

KAKSONEN

Loppuviikosta sinulla on näytön paikka jossakin asiassa. Se saattaa hieman jännittää, mutta kaikki sujuu juuri oikein. Se jälkeen voisi olla vaikka juhlan paikka.

RAPU

Mieti, huijaatko itseäsi väittämällä parisuhdettasi onnelliseksi. Ehkäpä sinun on vaikea hyväksyä parisuhteessasi vallitseva arki ja todellisuus. Kummassa on enemmän vikaa?

LEIJONA

Vielä ehdit muuttaa ajatustesi suuntaa. Haluatko oikeasti olla mukana jossakin? Yritä nähdä asian kaikki puolet, jotta vältät mahdolliset ongelmat ajoissa.

NEITSYT

Jokin kevättalven harrastus vie nyt monia mukanaan. Se on myös erittäin hyvää vastapainoa työnteolle, tai tv:n katselulle. Parisuhteesikin siitä tykkää.

VAAKA

Olet erittäin hyvin tasapainossa myös talouden suhteen. Älä silti lankea törsäämään. Saat pitkästä aikaa mahdollisuuden puhua suunnitelmistasi, ja kuunnella kumppanisi mielipidettä.

SKORPIONI

Taivuttelet pitkään erästä ihmistä ennen kuin hän suostuu pyyntöösi. Haluat laittaa pisteen eräälle asialle, joka on vellonut ympärilläsi liian kauan. Lopetus ei käy silti hetkessä.

JOUSIMIES

Olet yllättynyt, että jokin asia tai ihminen pyörii mielessäsi. Et tiedä, mitä pitäisi tehdä. Parasta on, että keksit paljon mielekästä tekemistä, sillä aika hoitaa tämänkin asian.

KAURIS

Rakkauselämäsi on piristymässä, jos vain annat mahdollisuuden jollekin kiinnostuneelle. Olet hieman oikullisella tuulella, joten hillitse kielesi ja mielesi.

VESIMIES

Joku voi pitää sinua umpihulluna, kun yrität kurkottaa jotakin, mikä tuntuu hänestä täydellisen mahdottomalta. Mieti, olisiko syytä hieman laskea rimaa?

KALAT

Totuttelet johonkin uuteen tilanteeseen. Yritä samalla suhtautua kunnioittavasti läheisesi ongelmaan, vaikka yrititkin estää sen muodostumista jo aiemmin.