JUTUT Lounais-Häme

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 26.9.–2.10.

OINAS

Mitään kovin suuria valopilkkuja ei ole tälle viikolle tulossa, mutta pieniä riemunpilkahduksia on syytä odottaa. Olet eksynyt rakkauden viidakossa, mutta voit silti nauttia matkasta etsiessäsi tietä kohti parempaa huomista.

HÄRKÄ

Nyt kannattaa hoitaa kaikki rästihommat pois etuajassa, niin saat kaipaamaasi vapaa-aikaa. Tarvitset ehkä taloudellista apua, mutta toimi ajoissa, ettei homma leviä käsistä. Odottelet hyviä uutisia ja ne ovatkin jo matkalla luoksesi.

KAKSONEN

Jotain uusia asioita työn suhteen on näkyvissä ja ne ovat vain positiivisia. Tämä viikko sujuu kohdallasi hyvin, eikä stressistä ole tietoakaan. Sinun ei myöskään tarvitse jännittää, tai pelätä mitään.

RAPU

Ylimääräinen rahanmeno vetää mielesi apeaksi, mutta kerran se vain kirpaisee, sillä hallitset säästämisen taidon. Voit pian onnitella itseäsi jostakin onnistuneesta asiasta. Se voi olla muiden mielestä pieni, mutta sinulle suuri.

LEIJONA

Raskas työ vaatii raskaat huvit, mutta huomaat, etteivät voimasi vain yksinkertaisesti riitä molempiin. Kiperä pulma erään ystävän käytöksen suhteen kaihertaa mieltäsi. Et voi voittaa kiistassa, mutta ymmärrät pian, että tasapeli olikin parempi ratkaisu.

NEITSYT

Jokin asia on saanut sinut ärtyiseksi ja kiukkuiseksi, mutta ratkaisu saavutetaan lopulta helposti. Kun vaihdat isomman vaihteen silmään, saat heti aikaan jotakin, mikä on ollut aiemmin mielestäsi vaikeaa.

VAAKA

Joudut ravistelemaan jonkun lähelläsi hereille apatiastaan melko kovakouraisesti, jotta hän tajuaisi elämän faktat. Mielesi on täynnä suunnitelmia ja kiukuttelet, kun toinen vain haahuilee saamattomana ympäriinsä.

SKORPIONI

Saat parikin mielenkiintoista yhteydenottoa, jotka piristävät muuten hiljaista syksyä. Joku yrittää haastaa kanssasi riitaa, mutta ole sinä viisaampi ja nouse tämän pikkusieluisen tyypin yläpuolelle.

JOUSIMIES

Olet jossain kohdin viikkoa herkällä mielellä ja se saa sinut pohtimaan asioita pohjiaan myöden. Silmäsi ovat tavallaan auenneet ja opit puntaroimaan ihmissuhteitasi uudelleen. Joku tarjoaa auttavaa kättään, johon on syytä tarttua.

KAURIS

Pitäisiköhän sinun ottaa selvää jonkun suunnitelmista, ettei tule melkoista yllätystä kesken viikon? Olet puun ja kuoren välissä, koska et uskalla toteuttaa omia toiveitasi. Keskity kuitenkin pitämään mielesi kasassa.

VESIMIES

Odotat jostain syystä erästä tapaamista sydän syrjällään. Kaikki tulee kuitenkin menemään sovitun kaavan mukaan. Olet lopulta hilpeällä tuulella ja mielesi tekisi vain vihellellä. Pieni kompastusvaara vaanii liikenteessä, joten ole varuillasi.

KALAT

Joku vanha ystävä kaipaa sinua kovastikin, mutta ei jostain syystä uskalla ottaa yhteyttä. Olet pitkästynyt ja kaipaisit villimpää menoa viikonlopulle. Valitettavasti ystäväpiirisi viihtyy kotonaan, joten joudut keksimään viihdytystä yksin.

Luetuimmat