JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 27.3.-2.4.

OINAS

Joitakin ongelmia ilmenee kotipiirissäsi, mutta ne ovat selvitettävissä puhumalla. Muista myös kuunnella vastapuolta ja hänen näkemystään.

HÄRKÄ

Kevät on saanut vahvan otteen sinusta ja suunnittelet jotain pienimuotoista matkaa. Vaikka budjettisi on pieni, onnistut löytämään sen, mitä etsitkin.

KAKSONEN

Ihmettelet jonkun ihmisen käytöstä, etkä voi sitä ymmärtää. Kiltteytesi ei kuitenkaan salli sinun sanoa ajatuksiasi ääneen. Onneksesi hyvääkin tapahtuu loppuviikosta.

RAPU

Sinulta vaaditaan pitkämielisyyttä joidenkin sukulaisten suhteen. Voisit miettiä ihmissuhteitasi enemmänkin, ettei tulisi ikäviä yllätyksiä. Ole tarkkana liikenteessä.

LEIJONA

Olet muutosten edessä, vaikka olisit parisuhteessakin. Uudet tuulet ovat silti tervetulleita. Takaiskuja ja odottamattomiakin vastuksia ei ole ihan helppo väistää.

NEITSYT

Pohdiskelet asioita, joissa vaaditaan odottelua ja kärsivällisyyttä. Ne eivät ole suuren suuria, mutta tuottavat silti päänvaivaa. Mitäpä, jos pohtisit niitä kaksin etkä yksin?

VAAKA

Olet muutosten edessä. Ilmassa on epäselvyyksiä ja odottamattomiakin vastuksia. Suuria hempeilyhetkiäkään ei ole näköpiirissä. Sinulla on silti melko mukava viikko.

SKORPIONI

Rakkaudessa on menosuunta ylöspäin, mutta ole silti varovainen jonkun ihmisen suhteen. Jotta toiveesi voisivat toteutua, tarkista näkökantasi ja erota oikea kulta rautaromusta.

JOUSIMIES

Töitä ja tekemistä. Mietit, kuinka kauan jaksat samaa tahtia ilman lomaa. Haaveissasi matkustelet milloin minnekin. Odota, niin saat asiaan kyllä helpotuksen.

KAURIS

Nyt on aika hoitaa rästiin jääneet kotityöt alta pois ja ottaa sen jälkeen omaa laatuaikaa. Viikonloppuna ei kannata jäädä omiin oloihin, vaan lähteä ihmisten seuraan.

VESIMIES

Sinä olet vastaus omiin kysymyksiisi, joita pyörittelet päässäsi. Asioiden suurentelu ja jossittelu ei auta yhtään, joten ole siis realisti ja näe asiat oikeassa valossa.

KALAT

Viikkosi on melkoisen tapahtumarikas. Tuntuu, että kaikilla tutuillasi on sinulle asiaa ja ehdotuksia. Jotta selviäisit puhtain paperein, kannattaa harkita sanavalintojaan.

Luetuimmat