JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 3.-9.4.

OINAS

Olet tällä viikolla hyvinkin aikaansaava ja nautit kotona olosta. Aloitat kevätsiivouksen ja innostut samalla hankkimaan kotiisi jotain uutta ja piristävää.

HÄRKÄ

Huomaat olevasi tyytymätön joihinkin asioihin elämässäsi. Kaiva siis härkä sisältäsi ja ryhdy rohkeasti korjaamaan ja muuttamaan niitä yksi kerrallaan.

KAKSONEN

Sinä suunnittelet nyt tulevaisuuttasi, sillä jokin asia muuttuu ennen kesää. Olet toisaalta menossa kohti uutta, mutta jokin kehottaa ottamaan rennosti ja harkitsemaan.

RAPU

Nyt kannattaa ottaa härkää sarvista ja purkaa turhat sitoumukset, vaikka se sitten aiheuttaisikin tavallista ankarampaa arvostelua tiettyjen ihmisten taholta.

LEIJONA

Olet jatkuvasti liikkeellä, sillä koetat vältellä joitakin velvollisuuksia. Välttelyn sijaan voisit koettaa puhua avoimesti, rohkeasti ja rehellisesti. Huomaat, että se kannattaa.

NEITSYT

Nautit löhöilystä, eikä sinua saa millään houkuteltua muuhun kuin harrastustesi pariin. Siinä ei ole mitään väärää, sillä sinä osaat olla hyvällä tavalla itsekäs.

VAAKA

Viikonloppusi näyttäisi olevan sangen vauhdikas. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös seikkailuun. Olet hilpeällä mielellä ja asiasi luistavat paremmin kuin aikoihin.

SKORPIONI

Sinä kaipaat piristystä. Sitä voi löytyä yllättävän läheltäkin. Ikävöit menneeseen, mutta ennen kuin annat ajan kullata liikaa muistoja, mieti, miksi olet mennyt elämässäsi eteenpäin.

JOUSIMIES

Jos sinulla on hoitamattomia asioita, se ei todellakaan tarkoita sitä, ettet olisi saanut mitään aikaan. Kiireet vievät aikaasi, joten on vain hyvä, että keräät välillä myös voimia.

KAURIS

Jotkut epäonnistumiset tekevät sinut epävarmaksi, mutta nyt on hyvä tilaisuus palauttaa itseluottamus kohdalleen. Se onnistuu parhaiten kutsumalla ystävät kokoon.

VESIMIES

Olet varautunut siihen, että elämässäsi on hankalia henkilöitä, ja nyt se on käynyt toteen. Älä kuuntele heitä, jotta pystyt taistelemaan sellaisen asian puolesta, jonka koet tärkeäksi.

KALAT

Tarvitset nyt uutta ajateltavaa. Sitä tuleekin sopivasti, sillä edessäsi on sosiaalisesti tapahtumarikas retki, jossa sattumukset kuljettavat sinua tilanteesta toiseen.