JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 5.-11.12.

OINAS

Huomaat tehneesi kaiken hieman hitaammin, kuin pitäisi. Jostain syystä sinua laiskottaa. Jos mahdollista, niin lähde hetkeksi muihin maisemiin ja ota päiväsi lomailun kannalta. Sen jälkeen kaikki sujuu energisemmin.

HÄRKÄ

Tällä viikolla mietit, onnistutko kohdistamaan voimasi oikealla tavalla. Teet ehkä sen takia jotakin muutoksia. Raha-asiasi näyttävät lutviutuvan itsellään, vaikka et suurempia ponnistuksia teekään saadaksesi niitä järjestykseen.

KAKSONEN

Sinulla riittää nyt pohdittavaa, mutta pysyt kuitenkin hyvässä vireessä, eikä se haittaa muuta toimintaa. Joku työhön liittyvä yhteydenotto on enemmän kuin mieluinen. Parisuhteesikin etenee nyt myötätuulessa.

RAPU

Naurat makeasti, kun saat kuulla, mitä joidenkin pikkujouluissa on tapahtunut. Et onneksi joudu kärsimään muiden töppäilyistä, mutta pidä huoli, ettet sorru itse samaan hölmöilyyn. Ole tarkka Jouluostoksien kanssa.

LEIJONA

Pidät omaa tilannettasi varsin vakaana, mutta varo tunnemyrskyjä. Saat jonkun ihmisen sanomisillasi hämilleen. Et voi kuitenkaan estää sitä, jos haluat mennä kohti tulevaisuutta ilman menneisyyden kahleita.

NEITSYT

Viikkosi on varsin seesteinen. Jos ohjelmassasi on lääkärikäyntejä tai tutkimuksia, niin niiden tulokset ovat juuri sellaisia kuin olit ajatellutkin. Eli mitään suureellista ja vakavaa ei ole onneksesi tulossa.

VAAKA

Jonkun sanomiset saavat sinut raivostumaan hetkeksi. Nyt ei kuitenkaan kannata antaa samalla mitalla takaisin. Et pääse pitkälle, jos et ole valmis tulemaan toista ihmistä vastaan. Sinun on vain päätettävä, missä omat rajasi kulkevat.

SKORPIONI

Nyt harmittaa, sillä kaikki ei ole juuri niin kuin olet luullut. Merkit ovat olleet ilmassa jo pidempään, mutta olet sulkenut silmäsi tosiasioilta. Yritä suhtautua hermostumatta läheisesi ongelmaan.

JOUSIMIES

Rauhallinen lähestyminen erään henkilön kohdalla on nyt paras valinta, sillä olet vaarassa tehdä hätiköityjä ja virheellisiä päätöksiä. Älä ainakaan karkaa takavasemmalle, vaan pidä kiinni siitä, mitä olet saavuttanut.

KAURIS

Saat oppia sen, että yhden illan menestys ei aina takaa kestävää onnea. Nauti silti saaduista tuloksista. Pidä kukkaronsuuta pienellä, sillä rahoillasi tuntuu olevan tapana livetä mitä kummallisimpiin käyttötarkoituksiin.

VESIMIES

Kaukonäköisyytesi palkitaan. Et joudu katumaan, vaikka hetken ehditkin jo epäillä tekemisiäsi, tai tekemättä jättämisiäsi. Jouluvalmistelut tuntuvat vievän aikaasi kohtuuttoman paljon. Mitäpä, jos jakaisit ne jonkun kanssa?

KALAT

Hyörit ja pyörit ympäriinsä, mutta et osaa keskittyä mihinkään järkevään. Yritä ottaa etäisyyttä velvollisuuksiisi. Vaikka niiden siirtäminen ei poista niitä, se voi auttaa sinua panemaan asiat tärkeysjärjestykseen.