JUTUT

Seutu-Sanomien horoskoopit ajalle 7.-13.11.

OINAS

Alat nähdä jonkun ihmisen uudessa valossa ja se saa sinut mietteliääksi hyvällä tai huonolla tavalla. Nyt olisi syytä lopettaa harhakuvitelmissa eläminen ja kohdata todellisuus.

HÄRKÄ

Huomaat, ettei arki iskekään kasvoillesi pahasti. Erään ihmisen avoimuus ihastuttaa sinua. Mieti, johtuuko se siitä, ettet itse välttämättä kykene samanlaiseen.

KAKSONEN

Jokin asia on jäänyt kaihertamaan mieltäsi ja mietit, onko parempi pitää puoliaan, vai niellä vääryys. Oikeudenmukaisena ihmisenä et vain voi sietää kaikkea.

RAPU

Tunnet itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi. Koeta kuitenkin kaivaa pieniä, arkisia iloja jostakin, niin saat hymyn palaamaan huulillesi. Tiedät, että saat tarvittaessa tukea ja apua.

LEIJONA

Kilpailu pitää virkeänä, mutta huomaat, ettei sen saa antaa päätyä itsetarkoitukseksi, eikä paikkaamaan huonoa itsetuntoa. Onneksi viikkoosi mahtuu yllättäviä ilojakin.

NEITSYT

Olet jonkun aivan uuden asian edessä ja se voi saada sinut turhautuneeksi. Nyt olisikin syytä suunnata ajatukset ja tekemiset johonkin uuteen ja mielekkääseen.

VAAKA

Teet kaikkesi saadaksesi erään ihmissuhteen onnistumaan, mutta joskus yritykset vain valuvat hukkaan. Huomaat itsessäsi myös uusia puolia, jotka ovat mieleesi.

SKORPIONI

Ei kannata sulkea silmiään ongelmilta, sillä siten ne usein vain kasvavat. Kohtaa ne avoimin mielin ja löydät ratkaisun. Yllättävä kohtaaminen saa sinut ainakin hetkeksi onnesi kukkuloille.

JOUSIMIES

Älä jää haikailemaan minkään menneen perään, sillä se syö energiaasi aivan turhaan. Ota uusi suunta ja ole rohkea. Muista, että sinulla on vielä paljon annettavaa.

KAURIS

Vauhtisokeus uhkaa iskeä, mutta muista silti pitää jalat visusti maassa, vaikka pääsi liitelisikin pilvissä. Jos kaappiesi sisältö uhkaa kaatua niskaasi, kannattaisi miettiä kirpputoripöydän varaamista.

VESIMIES

Voit olla parempi ihminen kuin ystäväsi, jonka käytöksessä riittää parannettavaa, mutta älä itse sorru keskenkasvuisuuteen. Joudut lähes pakottamaan itsesi kotitöihin.

KALAT

Nyt ei kannata jättää asioita keskeneräisiksi. Järjestä jotakin mukavaa yhteistä tekemistä perheen, tai ystävien kesken. Muista, ettei mikään karkaa käsistäsi, vaikka hetken rentoutuisitkin.