JUTUT

Suomi 100 vuotta -BMW piipahti Pirtillä Tammelassa

Tammelan Lounais-Hämeen Pirtin yrittäjä keittiömestari Kim Palhus on osallistunut Suomen 100-vuotisjuhlien menun valmisteluun ratkaisevassa roolissa. Hänen johdollaan suunniteltua menua on tarjottu ja maisteltu niin Suomen suurlähetystöissä ympäri maailman kuin mitä moninaisimmissa tapahtumissa kotimaassakin.

– Eräässä tällaisessa tilaisuudessa tuli puhetta yhteistyökumppanien edustajien kanssa, mitä heidän päämiehensä tarjoaisi juhlistaakseen Suomen sataa itsenäistä vuotta. Haasteeseen tarttui BMW Suomi ja tilasi tehtaalta erikoismallin. Tässä on nyt lopputulos, BMW keräsi huippumalliin ylelliset erikoisvarusteet ja kotimainen erikoisverhousliike sai kruunata kokonaisuuden näyttävillä Suomi 100 -brodeerauksilla, esitteli Kim Palhus upeaa juhlamallia.

Malli on ladattava hybridi 740Le, nelivetoinen ja runsaasti erikoisvarusteltuna. Auton keulaan saa liehumaan Suomen siniristiliput, kori on sininen ja verhoilu valkoista nahkaa. Suomeen sopivasti tehdas teki autosta teknisesti huippukehittyneen ja päästöiltään pienen (56 g/km). Tammelan jälkeen auto kuskaa arvovieraita Linnanjuhliin.