JUTUT Forssa

Suzuki-edustus AKR-Forssalle – Ensimmäiset uudet autot saapuvat jo tällä viikolla

Forssaan saadaan taas uusi merkkiedustus autokauppaan, kun Matti Raunion AKR- Forssa aloittaa Suzukin merkkiedustuksen. Myös Loimaan AKR myy Suzukia.
AKR-Forssa aloittaa Suzuki-merkkiedustajana. Matti Leppikoski (oik.) aloittaa Suzuki-myyntivastaavana, Juuso Louhelo on vaihtoautovastaava ja Matti Raunio vastaa sitten kaikesta muusta.

Vajaan vuoden verran käytettyjä autoja myynyt AKR-Forssa on saanut neuvottelut Suzuki-merkkiedustuksesta päätökseen. Autot saapuvat jo tällä viikolla ja myynti alkaa saman tien.

– Edelleen haluamme tarjota laadukkaita ja monipuolisia käytettyjä, mutta nyt saamme myös sopivan uusien myynnin. Suzukilla on monipuolinen valikoima, lähes kaikki mallit ovat saatavilla nelivetoisina ja varsin pian myös kaikki ovat saatavana myös hybridinä. Nelivedosta Suzukilla on yli 40 vuoden kokemus, kertoo autokauppias Matti Raunio.

Suzuki sopii sikälikin valikoimaan, ettei se ole täkäläisillä liikkeillä nyt myynnissä ja keskinäiseltä kilpailulta vältytään.

– Lisäetuna on myös se, että Suzukit on varsin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Kaikki mallit pyritään saamaan liikkeeseen tarjolle.

– Henkilökunnasta Matti Leppikoski aloittaa Suzuki-myyntivastaavana, Juuso Louhelo vaihtoautovastaavana ja minä vastaan sitten kaikesta muusta, Raunio nauraa.

– Kaikki toki myyvät kaikkea. Uuteen vaiheeseen lähden positiivisin odotuksin, onhan tässä jo liki parikymmentä vuotta tehtykin uuden myyntiä, että eiköhän se siitä lähde uuden merkinkin kanssa, päättää Raunio.

Myös merkkihuolto saadaan

Viereiselle TA-Renkaalle tulee Suzuki-merkkihuolto Forssaan kuten myös Loimaan liikkeeseen.

Varsinaisia avajaisia vietetään maaliskuun alussa, kunhan valomainokset ja muut rekvisiitat on saatu paikalleen.