JUTUT

Vianor Forssassa yrittäjävetoiseksi Pasi Nukari ottaa vetovastuun

Vianor haluaa siirtää osan toimipaikoistaan yrittäjävetoisiksi. Toiminnan pyörittäjäksi haetaan henkilöä, jolla on kokemusta yrittäjyydestä ja paikallistuntemusta alasta.

– Forssasta löysimme maansiirtopuolella kokeneen yrittäjän, jolla oli myös asiakkaana kokemuksia raskaan puolen rengastöistä yrityksessämme. Yrittäjävetoisena hyötyä tulee myös tästä aiemmasta asiakassuhteesta. Pasi Nukari on jo nyt kehittänyt henkilökunnan kanssa käytännönläheisesti toimipisteen toimintatapoja erityisesti raskasta kalustoa varten, kertoo Vianorin aluepäällikkö Pertti Leimu.

Palvelut säilyvät edelleen samoina kevyemmälläkin puolella, joten rengashotelliasiakkaat voivat rauhassa palata renkaanvaihtoon keväällä. Samoin voivat tehdä muutkin asiakkaat pienemmän kaluston tarpeissa.

– Etuna on käyttötarkoitukseen hyvin sopivan, jo alun perin rengasliikkeeksi rakennetun kiinteistön ja osaavan henkilökunnan siirtyminen uuden yrityksen käyttöön. Laajat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet säilyvät myös yritysmuodon vaihtuessa, valottaa Nukari.

– Jonkin verran on jo tehty yhdessä muutoksia asennuslinjoihin, niin että raskasta kalustoa voidaan palvella jo kahdella läpiajettavalla linjalla. Näin saadaan asennuksiin lisää sujuvuutta. Pyritään saamaan rengastöidenkin jälkeen nopeasti pyörät pyörimään.

Tutulla porukalla ja palvelulla jatketaan

Uuden Forssan Rengashuolto -nimellä toimivan yrityksen palvelukseen siirtyvät aiemmin Vianorissa toimineet Heikki Ojala myynnissä ja Antti Hakamaa ja Mika Tuominen asennuspuolella.

Palvelutarjonnassa ovat mukana kaikki aiemmat, rengaspuolen täydet ja autohuollon kattavat palvelut.

Henkilökunta on ottanut muutoksen valoisasti vastaan. Heikki Ojalan mukaan lähdetään jatkamaan jo Iskon ajoilta kertyneen kokemuksen turvin. Uutta Ojala on joutunut nyt opettelemaan traktorin levikevanteissa Halosen siirryttyä eläkkeelle.

Aiemmin toimipisteen päällikkönä toiminut Tommi Kankare toimii nyt Hämeenlinnan pisteessä ja on Vianorin puolelta vastuuhenkilö uuden yrityksen suuntaan.