JUTUT Ypäjä

Ypäjä etsii parhaita tarinoita kilpailulla

Ypäjä järjestää tarinakilpailun teemalla Parasta Ypäjällä. Osallistumisaikaa on tammikuun loppuun.
Parasta Ypäjällä -tarina voi liittyä vaikkapa Loimijokeen tai suppaukseen. Kilpailutekstit toimitetaan Ypäjän kunnan viestintä- ja elinvoimasuunnittelija Inka Stormille.

Mikä on Ypäjällä kaikkein parasta? Liittyykö se ystäviisi tai perheeseesi, harrastuksiisi, työhösi tai arkeen? Vai onko mielestäsi parasta ypäjäläinen luonto, ruoka, murre tai vaikkapa paikalliset perinteet ja kotiseudun historia? Tai kenties mieleesi muistuu jokin tietty hetki, joka kiteyttää sen, mikä on Ypäjällä parasta.

Nyt se on aika kertoa ja osallistua samalla Ypäjän tarinakilpailuun. Tarinakilpailun teema on Parasta Ypäjällä.

Tarinakilpailuun voi osallistua lyhyellä tarinalla, runolla aforismilla, muistelmalla tai millä tahansa muulla kirjoituksella.

Kilpailuaika alkaa 10.12. ja päättyy 31.1.

Tarinakilpailun raati valitsee kahdeksan parasta kirjoitusta. Voittajat ilmoitetaan ja palkitaan helmikuussa 2019.

Muista yhteystiedot

Kirjoitusten tulee olla enintään 250 sanan pituisia. Kirjoitukseen tulee liittää myös otsikko. Mukaan on syytä laittaa myös kirjoittaman nimi ja yhteystiedot.

Kirjoitukset toimitetaan joko sähköpostitse osoitteeseen inka.stormi@ypaja.fi doc-, pdf- tai rtf-muodossa tai kopiona kunnantalolle. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään tai kirjekuoreen: Parasta Ypäjällä.

Osallistumalla Ypäjän tarinakilpailuun annetaan samalla lupa Ypäjän kunnalle käyttää kirjoitusta Ypäjän kunnan paperisissa ja sähköisissä matkailu- ja markkinointimateriaaleissa.

Luetuimmat