Julkaistu: 07.08.2017 17:50

Sateisessakin Pick-Nickissä riitti nähtävää

  • Tuomarit olivat taas vaihtelevissa tehtävissä. Linttasarjan yksilön jälkeen tarkasteltavaksi tuli pikkutarkasti viimeistelty Chrysler. Tuomarointi sujui kuitenkin pitkän kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella. Pitkä kokemus alkaa näkyä jo tuomarien viiksien värissäkin. 
  • Pilvenmäen raviradan lähtöauto on huutokaupassa, vähän ajetusta pick-upista saisi vielä hyvän harrasteauton, ei muuta kuin tarjoukset sisään.
  • Ajankohtainen Marja-Maija oli myynnissä rompetorilla. Kyseessä on Viialan Viilatehtaan valmistama marjanpoimin kuusikymmentäluvulta. Hyväkuntoisesta marjarohmusta pyydettiin kahdeksan euroa.
  • Paikoitellen meno yltyi eläimelliseksi!

Sateiset ennusteet taisivat pelästyttää niin autoharrastajia, rompetorimyyjiä kuin tapahtuman yleisöäkin, mutta aina Pick-Nickissä riittää näkemistä. Paikalle tuli näyttäviä harrasteautoja ja -moottoripyöriä, runsaasti rompetorimyyjiä monipuolisine valikoimineen ja kaikesta kiinnostunutta yleisöä.

Julkaistu: 22.05.2018 16:13

Someron Pitkäjärvellä toimineen Åvikin lasitehtaan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 170 vuotta.

– Ajattelin, että siitä pitää tehdä näytelmä, koska tehtaalla on suuri paikallishistoriallinen merkitys, Pitkäjärvellä Myötätuulen Teatteria pyörittävä Olla-Riitta Aarikka toteaa.