Julkaistu: 13.02.2018 13:49

Forssan seudulla kolmaskin latauspiste

  • Hämeentieltä Foran ja entisen Vihannon Ford -liikkeen pihalta löytyy seudun kolmas latauspiste.

Edellisessä numerossamme kerrottiin Forssan seudulta löytyvän vasta kaksi julkisessa käytössä olevaa sähköautojen tai ladattavien hybridien latausasemaa. On kolmaskin.

Toimittajakin oli kuullut huhua Forssan Osuuspankin kulmilta löytyvästä latauspisteestä. Toimittaja kiersi Lounaismaan Osuuspankin Forssan toimitalon kävelemällä parkkipaikatkin tarkistaen löytämättä mitään normaalia autonlämmitystolppaa vakuuttavampaa latauspistettä.

Artikkelin julkistamisen jälkeen tuli pankista yhteydenotto, jossa kerrottiin latauspisteen olemassaolosta. Sellainen tosiaan löytyikin, ei aivan pankin välittömästä yhteydestä, mutta läheisen entisen Vihannon Autotalon seinästä. Hämeentieltä, samalta sisäpihalta sähköliike Foran parkkipaikalta. Latauspiste on maksullinen ja liittyy pankin hankkeisiin uudenaikaisiin liikkumispalveluihin.

Julkaistu: 22.05.2018 16:13

Someron Pitkäjärvellä toimineen Åvikin lasitehtaan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 170 vuotta.

– Ajattelin, että siitä pitää tehdä näytelmä, koska tehtaalla on suuri paikallishistoriallinen merkitys, Pitkäjärvellä Myötätuulen Teatteria pyörittävä Olla-Riitta Aarikka toteaa.