Julkaistu: 13.02.2018 13:49

Seutu-Sanomien asiakaspalvelu muutti

Seutu-Sanomien ja Forssan Lehden asiakaspalvelupiste on toiminut maanantaista asti Forssan Kutomolla Jaicom oy:ssä.

Jaicomin toimipiste palvelee Forssan Lehden ja Seutu-Sanomien kuluttaja-asiakkaita tilaaja-asioissa sekä kuolin-, seuratoiminta- ja muissa kuluttajailmoituksia koskevissa ilmoitusasioissa maanantaista perjantaihin kello 10–14.

Puhelinpalvelu on viikolla auki kello 8–16 numerossa 03-4246 5318.

Lehtien myynti ja markkinointi ja toimitus säilyvät edelleen Esko Aaltosen kadulla.

Pysäköintitilaa on Kutomon kappakeskuksen puolella ja Loimijoen toisella puolella voimalan edustalla. Asiakaspalvelupisteeseen pääsevät kulkemaan myös liikuntarajoitteiset.

Hämeen Sanomat oy päätti tammikuussa ulkoistaa Forssan Lehden tilaaja- ja asiakaspalvelut Jaicomille, jonka toimipiste sijaitsee Forssassa keskellä Kutomon aluetta.

Jaicom hoitaa ulkoistettuja asiakas- ja tilaajapalveluja 80 asiakkaalle. Lehtinimikkeitä on tätä paljon enemmän. Mukana on sekä sanoma- että aikakauslehtiä.

Jaicomin pääpaikka on Oulussa. Jaicom, jonka toimitusjohtaja on Jorma Ainassaari, on LM Tietopalvelut oy:n tytäryhtiö.

Jaicomilla on aluetoimistot Oulun ja Forssan lisäksi Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Joensuussa. Asiakas- ja tilaajapalvelusta vastaa Forssan yksikkö, joka työllistää 15 henkilöä.

Julkaistu: 22.05.2018 16:13

Someron Pitkäjärvellä toimineen Åvikin lasitehtaan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 170 vuotta.

– Ajattelin, että siitä pitää tehdä näytelmä, koska tehtaalla on suuri paikallishistoriallinen merkitys, Pitkäjärvellä Myötätuulen Teatteria pyörittävä Olla-Riitta Aarikka toteaa.